Voor
4
 
Saltimbocca van kalfsvlees met Cobourg

CHECKLIST

  • 4 sneetjes Cobourg
  • 2 bolletjes mozarella
  • 4 el balsamico azijn
  • 2 blaadjes salie
  • 4 kalfslapjes
  • Verse kervel
  • 1,5 dl water
  • 50g boter

Bereiding

1
Kruid en bak de kalfslapjes langs 1 kant bruin.
2
Draai ze om en beleg ze met de Cock's Cobourg, de schijfjes mozarella en de versneden salie.
3
Plaats de lapjes 2 min. in een oven van 180°C.
4
Neem de pan uit de oven en haal de lapjes eruit. 
5
Blus met de azijn en het water en roer het aanbaksel goed los.
6
Laat even opkoken en werk op met de boter.
7
Serveer de lapjes met de saus, versier met kervel en serveer met pasta.
lekkere
momenten

via foto's, en
seizoensrecepten