Voor
4
 
Kabeljauwrug met currymousseline en spek

CHECKLIST

  • 8 Cock's Fresh spekrepen
  • 4 stukjes kabeljauwrug
  • 20 grote mosselen
  • 1 botje bieslook
  • 4 el garnaaltjes
  • 4 aardappelen
  • 1/4 knolselder
  • Nootmuskaat
  • 2 dl witte wijn
  • Klontje boter
  • 2 eidooiers
  • Currykruiden
  • 1 dl room
  • Water
  • 1 ei

Bereiding

1
Snij de knolselder en de aardappelen in grove stukken.
2
Voeg er wat water aan toe en breng op smaak.
3
Stoom of kook het geheel gaar. Als het geheel gaar is, maak een puree met een ei en wat room, een klontje boter en wat muskaatnoot.
4
Kook de mosselen gaar met de witte wijn, selder en ui en spaar het sap.
5
Rol de kabeljauw in de spekreepjes en stoom ze gaar.
6
Frituur de bieslook.
7
Klop de sabayon van de jus van de mosseltjes en wat curry en witte wijn.
8
Serveer de kabeljauw met de mosseltjes, de garnaaltjes, de puree, de sabayon en versier met bieslook.
lekkere
momenten

via foto's, en
seizoensrecepten