Voor
4
Bereiding
15
Kooktijd
10
 
Filet de sax met scampi en ananas

CHECKLIST

  • 20 sneetjes filet de sax
  • 20 scampi's zonder schaal
  • zout in korreltjes
  • 1 verse ananas
  • raketsalade
  • 1 citroen
  • olijfolie
  • zwarte peper
  • currypoeder

Bereiding

1
Leg de sneetjes filet de sax open en leg in elk een scampi en vouw toe.
2
Schil de ananas en snij in stukken. Spies op een brochettespies afwisselend een pakje filet de sax / scampi en een stukje ananas. 
3
Smeer in met olijfolie en kruid met peper, zout en currypoeder.
4
Grill de spiesjes zachtjes tot het vlees krokant is.
5
Verdeel de raketsalade over borden en besprenkel met het sap van de citroen.
6
Leg de spiesjes op de salade en werk af met peper en grof zout.
lekkere
momenten

via foto's, en
seizoensrecepten