Efficiënt winkelen met een shopping app

Bij het boodschappen doen moet je je gedachten er goed bijhouden. Want je hebt heel wat nodig. Voor het ontbijt wil je misschien wel wat lekkere boterhamworst, Italiaanse ham of andere vleeswaren. Maar vergeet je ook onze ambachtelijk bereide salades en kant-en-klare maaltijden niet? Wat dat betreft zijn de shopping apps echt een uitkomst. Zo weet je namelijk zeker dat je alles meeneemt wat je nodig hebt.

Tijden veranderen
Cock's Fresh maakt al sinds 1935 de heerlijkste charcuterie en vleeswaren. We hebben in die 80 jaar dus al heel wat klanten zien komen en gaan. Vroeger gingen mensen vaak met handgeschreven boodschappenlijstjes op pad wanneer ze charcuterie of andere vleesproducten nodig hadden. Zo'n briefje is zeker effectief, maar het kost toch wel veel tijd om het samen te stellen. En elke keer als je boodschappen gaat doen, moet je weer een nieuw lijstje maken. Dat kan makkelijker. Een shopping app op je telefoon werkt namelijk een stuk sneller én efficiënter.

Het nieuwe boodschappenlijstje
Shopping apps zijn een soort digitale versie van het aloude boodschappenlijstje. Er bestaan verschillende varianten van deze shopping apps. Bij de één selecteer je de benodigde vleeswaren gewoon uit de lange lijst die beschikbaar is. Bij andere apps moet je de producten juist zelf invoeren. Voor welke variant je ook kiest, er ontstaat altijd een overzichtelijk lijstje van de vleeswaren die je nodig hebt.

 

Het handige is dat je je boodschappenlijstje nu gewoon op de telefoon kunt bewaren. En je telefoon heb je altijd bij de hand. Want hoe vaak gebeurt het niet dat je het handgeschreven papiertje thuis hebt laten liggen? Of erger nog: je bent het briefje ergens onderweg verloren en je nu geen idee meer welke charcuterie of andere producten je mee wilde nemen. Met een shopping app heb je dat probleem niet meer.

Zo bewaar je het overzicht
Als je boodschappen doet, is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Zeker als je naar verschillende winkels moet, wordt het al snel een probleem. Het handige van een shopping app is dat je vaak meerdere lijstjes tegelijk kunt maken. Zo behoud je het overzicht, zelfs als je naar de slager, bakker én naar de supermarkt moet.

Met de shopping apps begint de manier van boodschappen doen langzaamaan te veranderen. Zet onze ambachtelijk bereide vleeswaren gewoon eens op je digitale lijstje. Dat is pas makkelijk boodschappen doen! 

lekkere
momenten

via foto's, en
seizoensrecepten