Gevulde tomaatjes met zalmsalade

Een lekker en makkelijk te maken hapje voor de komende feestdagen!

Lees het recept

Salamitaart met pruimtomaten

Een eenvoudig, maar verrassend recept: het vleugje pikant van de salami vult de fruitige, zoete smaak van de pruimtomaat perfect aan.

Lees het recept

Pizza Regina met champignons en ham

Een zelfgemaakt pizzadeeg, of kant-en-klaar als je geen tijd hebt, eerste keus ingrediënten en wat creativiteit... De 'huispizza' is vaak veel lekkerder, minder vet en bovendien minder duur. Om de unieke smaak van pizza uit de houtoven te krijgen, plaats je de pizza onder de grill. Probeer maar eens!

Lees het recept

Witlooftaart met gedroogde ham en gruyère

Denk aan dit recept als je dagen te kort zijn en je rent je benen uit het lijf om de tijd te rekken. Enkele basisingrediënten uit de koelkast en hop, de oven in. Voeg een groene sla met pittige vinaigrette toe en je hebt een gezonde maaltijd op tafel getoverd.

Lees het recept

Paté du chef met confituur van drie uien

Uienconfituur is heerlijk bij paté, terrines in korstdeeg, wild, ganzenlever, … Verwen je vrienden met een pot van je zelfgemaakte uienconfituur!

Lees het recept

Gevulde champignons

Een klassieker die als voorgerecht of bij het aperitief altijd gewaardeerd wordt. Reken voor het aperitief op 3 kleine champignons per persoon en 2 à 3 middelgrote voor het voorgerecht.

Lees het recept

Mugcake met Italiaanse ham en vijgen

Deze nieuwe culinaire tendens is je vast niet ontgaan. In 2 minuten 'bak' je deze taart in de microgolfoven, rechtstreeks in een kopje. Puur genot, in een wenk op tafel, en zonder vuile vaat!
Je kan natuurlijk zoete mugcakes maken, maar hartig zijn ze net zo lekker.

Lees het recept