13 producten die voldoen aan uw criteria

Boterhamworst

#Kookwaren #Gezondheid

Verrukkelijke kookworst bereid uit 1e keuze varkensvlees en spek. Op smaak gebracht met de pekel van onze Cock’s natuurham. Niet te overtreffen.

Champignonworst

#Kookwaren #Gezondheid

Net als onze ambachtelijke kalfsworst bereid met de beste ingrediënten en op smaak gebracht met een natuurlijke kruidenmengeling. Heerlijke extraatjes: de verse champignons én het kookvocht van de champignons.

Gentse kop

#Kookwaren

De typische Gentse kop gemaakt van gekookt varkensvlees dat vermengd wordt met bouillon en fijne kruiden. Afgevuld in potten en na het afkoelen bedekt met gelatine om de smaak beter te bewaren. Heerlijk!

Groentenworst

#Kookwaren

Verrukkelijke kookworst bereid uit vers varkensvlees en op smaak gebracht met prei.

Kalfsworst

#Kookwaren #Gezondheid

Bereid uit extra magere grondstoffen en echt vlees. Gekruid met een speciale kruidenmengeling. Kwalitatief gegarandeerd stukken beter dan zijn concurrenten.

Lunchworst

#Kookwaren #Gezondheid

Typisch Antwerpse lunchworst, bereid uit het beste magere varkensvlees en vermengd met heerlijke stukjes spek. Perfect als broodbeleg door zijn licht gerookte smaak. Ook warm een aanrader.

Oma's Koek

#Kookwaren

De echte fricandon, zoals door oma thuis in de keuken bereid. Zelfs oma geeft het volmondig toe: de smaak is uitmuntend.

Parijse worst

#Kookwaren

Middelgrove vleesworst, bereid uit mooie stukken varkensvlees. Op smaak gebracht met een heerlijke kruidenmengeling.

Petit Paris

#Kookwaren

Middelgrove vleesworst, bereid uit extra mager varkensvlees. Op smaak gebracht met een exquise selectie kruiden, verse Madagascar-peper en een vleugje knoflook. Een echte vleesworst met een bijzondere smaak!

Ringworst

#Kookwaren #Gezondheid

Heerlijke droge worst van varkensvlees en spek, op smaak gebracht met een verrukkelijke kruidenmengeling. 

Strasbourg

#Kookwaren

Zeer luchtig en fijn vleesbrood, gebakken in de typische Strasbourgvorm en op smaak gebracht met de enige echte Cock’s kruiden. Gemaakt volgens ons aloud recept.

Vleesbrood

#Kookwaren

Fricandon geworteld in de Vlaamse traditie, gemaakt van kwaliteitsingrediënten en gerold in chapelure. Nadien heel warm afgebakken om te zorgen voor de heerlijke krokante korst.

Waeslanderbroodje

#Kookwaren
Seizoensproduct

Dezelfde basis als onze kippenfricandon maar vermengd met kaas, salami en groentjes.