8 producten die voldoen aan uw criteria

Boerenworst

#Salami #Gezondheid

Een worst zoals de boer hem placht te maken. Puur varkensvlees fijn versmolten met speciale kruiden en een iets grover spekgedeelte. Zonder enige twijfel de beste op de markt.

Boulogne

#Salami

Fijnkost salami

#Salami #Gezondheid

Heerlijke sneetjes die perfect op elke boterham passen. Fijnkost om trots op te zijn dankzij de uitgelezen vleessamenstelling die de salami net dat ietsje meer geeft.

Gerookte kalkoen

#Gezouten en gerookt #Gezondheid

Overheerlijk mager en gezond broodbeleg gemaakt van 100% zuiver kalkoenvlees. Licht, maar toch boordevol smaak dankzij het ambachtelijk roken. Ideaal voor je slanke lijn.

Kalkoensalami

#Salami #Gezondheid

Zachte salamisoort met uiterst mager kalkoenvlees en het beste spek, op smaak gebracht met een fris kruidenboeket. Het absolute huzarenstuk van onze salamimeester is het vlies dat voor het speciale effect zorgt. Gewoon proeven!

Paardenvlees extra zoet

#Gezouten en gerookt #Gezondheid

Fijn, vers paardenvlees dat volgens een oud recept in Franse wijnvaten drooggezouten en uiterst langzaam gerijpt wordt. Deze traditie garandeert een milde en zoete smaak.

Pepersalami

#Salami #Gezondheid

Speciaal voor de liefhebbers van de meer pikante salami. Geniet van de pittige smaak dankzij de unieke pepermengeling die ingevoerd wordt uit het Verre Oosten.

Salami classic

#Salami #Gezondheid

De klassieker onder de salami’s. Een uitmuntende vleessamenstelling, aangevuld met verfijnde inlandse kruiden. Onovertroffen klasse.