Assortiment dat doet watertanden

Sinds 1935 ontdek je bij ons de (h)eerlijkste charcuterie en salades. Een selecte keuze van ultraverse en voorverpakte producten, ambachtelijk bereid volgens de beste traditie.

Extra troef: eenvoudige icoontjes om in 1 oogopslag te zien of het van nature vetarm is, een verlaagd zoutgehalte heeft, gluten-, allergenen- en/of lactosevrij is.

Onze
Kwaliteit
voor jouw
Gezondheid
Letten op je voeding en toch smakelijk eten? Het kan met de salades en charcuterie van Chez Charles. De iconen tonen je in 1 oogopslag of ze allergenen, gluten of lactose bevatten.

Regenboogwrap met kipfilet MEER WETEN

Kipfilet

Puur kippenborstvlees, bereid uit de beste ingrediënten voor een zuivere en eerlijke smaak. Na het kookproces lichtjes gebakken in de oven om een lekker korstje te verkrijgen. Heerlijk caloriearm…

MEER WETEN

Paté du chef met confituur van drie uien MEER WETEN

Paté du chef

Smeerbare grove paté. Een combinatie van grof en crème, gemengd met stukjes ham en een speciale kruidenmengeling. Bereid met volle melk, verse lever, eieren en buikspek aangevuld met een grof gedeelte van edele vleessoorten en een speciale kruidenmengeling. Resultaat: een ongeëvenaarde smaak.

MEER WETEN
Kwaliteitsgamma
De lekkerste charcuterie en salades. In een transparante en makkelijk hersluitbare verpakking.
Heb je een vraag over Chez Charles?
Stuur ze ons hier door!